Проєкт «Запакуй небо - прокачай ППО» зібрав 330 мільйонів для сил протиповітряної оборони

Проєкт «Запакуй небо - прокачай ППО» зібрав 330 мільйонів для сил протиповітряної оборони

Укрінформ
У межах проєкту «Запакуй небо — прокачай ППО» зібрано на зв’язок для сил протиповітряної оборони понад 330 млн грн, з яких 118 млн грн задонатили громадяни.

Про це повідомила пресслужба Нової пошти, яка разом із фондом «Повернись живим» є організатором проєкту, передає Укрінформ.

«Нова пошта та фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» зібрали понад 330 мільйонів гривень на комплексний зв’язок для сил протиповітряної оборони у межах проєкту «Запакуй небо — прокачай ППО», - йдеться в повідомленні.

Проєкт тривав із 1 червня до 26 грудня. За цей час українці задонатили 118,2 млн грн, ще 26,6 млн грн перерахували бізнес та відомі блогери. 183,6 млн грн внесла НП, перераховуючи по 10 грн з кожної посилки, відправленої у поштомат чи з поштомата, а також завдяки щомісячним благодійним внескам.

Читайте також: Силам оборони передали всі 10 тисяч дронів від проєкту «Єдність»

На зібрані кошти для повітряного командування «Центр» буде придбано рухомі командні пункти та сучасне обладання зв’язку. За словами організаторів, забезпечення ПВК «Центр» рюкзаками зв'язку, комплексними апаратами зв’язку, переносними та рухомими командними пунктами дозволить зменшити час від виявлення цілі до її знищення з хвилин до секунд. Усі компоненти проєкту поєднуються між собою, як конструктор.

Як повідомлялося, компанії групи "Нова пошта" за перше півріччя 2023 року перерахували до бюджетів усіх рівнів 5,1 млрд грн податків, що значно перевищує показник першого півріччя 2022 року – 2,9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-