Регіони посилюють мобільні групи ППО, ворог інтенсивно атакує прикордоння - ОП

Регіони посилюють мобільні групи ППО, ворог інтенсивно атакує прикордоння - ОП

Укрінформ
Обласні військові адміністрації продовжують роботу над створенням додаткових мобільних груп, повністю укомплектованих для оперативного реагування на дронові загрози.

Про це розповів у Фейсбуці заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

"Обласні військові адміністрації продовжують роботу над створенням додаткових мобільних груп, повністю укомплектованих для оперативного реагування на дронові загрози. Не зупиняємось, комплектування та посилення цих груп триває щодня", - написав Кулеба.

Він зазначив, що ворог продовжує обстріли території України, з особливою інтенсивністю росіяни атакують прикордоння та прифронтові регіони, зокрема Херсонщину.

"З початку тижня там майже 500 обстрілів, випущено більше 2500 снарядів. Це в середньому по сто обстрілів на день.

За цей тиждень в Херсонській області двоє людей, на жаль, загинули. Ще 28 — поранені. Серед них четверо дітей. Всім надається допомога", - сказав він.

Читайте також: Росіяни за добу випустили по Херсонщині 439 снарядів, шестеро поранених

Українська влада, за словами Кулеби, посилює захист неба в кожній області України, і більшість російських безпілотників сьогодні збивають саме мобільні вогневі групи. "Їхня робота ефективна і допомагає заощаджувати ракети для знищення ворожих крилатих ракет та авіації", - зазначив заступник керівника ОП.

Він висловив вдячність обласним адміністраціям, місцевій владі, бізнесу і усім тим, хто долучається до цієї роботи і допомагає.

Як повідомляв Укрінформ, Сили протиповітряної оборони знищили всі дев'ять ударних безпілотників типу «Шахед», якими війська РФ учора ввечері атакували Україну.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-