Військові РФ обстріляли передмістя Херсона, постраждало подружжя

Військові РФ обстріляли передмістя Херсона, постраждало подружжя

Укрінформ
Російські військові обстріляли передмістя Херсона - Антонівку, внаслідок прямого влучання у будинок поранені 65-річні чоловік та дружина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Російська армія вдарила по Антонівці. Внаслідок прямого влучання у будинок постраждало подружжя», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у чоловіка та дружини, яким по 65 років, діагностували вибухові травми, а також множинні поранення рук та ніг. Їх стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Нині потерпілим надається медична допомога.

Як інформує обласна прокуратура, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. За даними слідства, 19 грудня близько 14:55 армія РФ укотре обстріляла передмістя Херсона з артилерійської зброї. У прокуратурі підтвердили, що травм середньої тяжкості, через влучання снаряду у приватний будинок, зазнали 65-річна жінка та чоловік такого ж віку.

Читайте також: Ворог обстріляв Тягинку на Херсонщині, поранений цивільний

Як повідомляв Укрінформ, російська армія атакувала з безпілотника місто Берислав на Херсонщині, постраждав 55-річний місцевий житель. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-