СБУ прокоментувала інформацію про причетність до ліквідації Киви

СБУ прокоментувала інформацію про причетність до ліквідації Киви

Укрінформ
Служба безпеки України, зважаючи на численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності відомства до ліквідації колишнього народного депутата-зрадника Іллі Киви, прокоментувала цю інформацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Джерела в СБУ поділилися унікальними кадрами з місця ліквідації Киви

Також Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом - по закону і по моралі. Як зазначили в СБУ, ситуація з ліквідацією Киви лише підтверджує ці слова.

«А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги», - заявили у відомстві.

Як повідомлялося, 6 грудня стало відомо про ліквідацію ексдепутата Верховної Ради Іллі Киви. За даними джерел Укрінформу в правоохоронних органах, зрадника вбито зі стрілецької зброї. Його ліквідація - результат спецоперації СБУ. Неофіційно є інформація, що Кива - одна із законних цілей із так званого довгого «списку Малюка», куди входять зрадники України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-