Майже вся активність ворога зосереджена на Авдіївському і Мар’їнському напрямках - речник «Таврії»

Майже вся активність ворога зосереджена на Авдіївському і Мар’їнському напрямках - речник «Таврії»

Укрінформ
Минулої доби на Авдіївському і Мар’їнському напрямках відбулися 90% боєзіткнень, всі атаки ворога відбито.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун, передає Укрінформ.

"Ситуація на лінії фронту не змінилась, ворог продовжує спроби йти вперед. Майже вся активність його зосереджена на Авдіївському і Мар’їнському напрямках - понад 90% боєзіткнень минулої доби відбулося саме там", - сказав Штупун.

За його словами, авіацію ворог учора не задіював, також значно менше застосовував дронів-камікадзе. "Але дуже активно застосовується артилерія і піхотні підрозділи, також там, де це можливо для противника, - бронетехніка. Ворог б’є з РСЗВ по дорогах і по населених пунктах, намагається ускладнити нашу логістику", - зазначив речник.

Штупун уточнив, що всі атаки ворога відбито. Зокрема, йдеться про 35 атак на Авдіївському напрямку, в районах Степового, Авдіївки, Тоненького і Первомайського. На Мар’їнському напрямку українські воїни стримують натиск ворога, який атакує біля Красногорівки, Марїнки, Побєди і Новомихайлівки. За добу там відбито 24 атаки.

Читайте також: Кремль встановив дедлайн для захоплення Авдіївки та Купянська - ISW

За словами речника, на Шахтарському і Запорізькому напрямках активність ворога невелика, всі атаки окупантів відбиті.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, Сили оборони на Шахтарському та Запорізькому напрямках відбили всі атаки ворога, який намагався відновити втрачене положення в районах західніше від Вербового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-