На Таврійському напрямку росіяни не зменшують активності піхоти - Тарнавський

На Таврійському напрямку росіяни не зменшують активності піхоти - Тарнавський

Укрінформ
На Таврійському напрямку російські війська не зменшують активності своєї піхоти.

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

«Російські терористи не зменшують активності своєї піхоти. Авдіївка та Марїнка - найбільша кількість боєзіткнень. Противник діє за підтримки бронетехніки. Задіює авіацію. Скидає КАБи - за минулу добу понад 40 одиниць. Всі - на Донеччину», - поінформував Тарнавський.

За його словами, в операційній зоні ОСУВ «Таврія» ворог завдав 24 авіаудари, провів 56 бойових зіткнень та здійснив 648 артобстрілів.

За інформацією командувача, українські захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 466 осіб.

Читайте також: На Таврійському напрямку за добу Сили оборони знищили понад 500 окупантів та 45 одиниць ОВТ

Крім того, знищено 20 одиниць військової техніки. Зокрема, 4 танки, 11 ББМ, 1 артсистему, 4 автомобілі. Також було знищено 1 склад боєприпасів. Ще 17 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 грудня 2023 року ліквідували близько 337 тисяч 220 російських загарбників, зокрема 990 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-