На Бахмутському напрямку за добу знищили 40 російських безпілотників

На Бахмутському напрямку за добу знищили 40 російських безпілотників

Укрінформ
На Бахмутському напрямку за минулу добу українські захисники знищили 141 окупанта та 46 одиниць техніки, серед яких 40 ворожих безпілотників.

Про це повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

“На Бахмутському напрямку за минулу добу українські захисники знищили 141 окупанта та 46 одиниць техніки, серед яких 40 ворожих безпілотників”, - сказав Фітьо. 

Крім того, там за минулу добу було відбито 12 ворожих атак у районах Кліщіївки, Богданівки, Андріївки, завдано 3 авіаційні удари. Також на цьому напрямку росіяни використали 33 дрони-камікадзе, здійснили 560 обстрілів

Начальник служби зв'язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ зауважив, що за минулу добу українські військові відбили 13 атак на Лимано-Куп’янському напрямку.

Також там було завдано 14 авіаударів: використовувалась як винищувальна, так і бомбардувальна техніка, ворог використовував керовані авіаційні бомби. 

“Озброєння не настільки точне, але достатньо смертоносне і несе великі вибухові ушкодження”, - прокоментував Фітьо.

Читайте також: Сили оборони знищили ще 1120 російських загарбників

На Лимано-Куп’янському напрямку росіяни використали 20 дронів-камікадзе, 671 раз обстріляли наші позиції з артилерії. 

Але, за словами Фітьо, на цьому напрямку українські військові знищили 324 окупанти і 37 одиниць військової техніки, серед яких 5 танків та 4 БМП-2.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 7 грудня 2023 року ліквідували близько 336 тисяч 230 російських загарбників, при цьому 1120 осіб - за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-