На Авдіївському і Мар’їнському напрямках ворог продовжує піхотні атаки і зазнає великих втрат

На Авдіївському і Мар’їнському напрямках ворог продовжує піхотні атаки і зазнає великих втрат

Укрінформ
За три тижні в операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» у полон здалися близько 80 російських військових. На Авдіївському і Мар’їнському напрямках тривають активні піхотні атаки.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

«За три тижні в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» у полон здалися уже близько 80 військовослужбовців ворога», - сказав Штупун.

Також він поінформував, що на Авдіївському і Мар’їнському напрямках ворог в піхотних атаках сьогодні втратив ще декілька сотень осіб.

Читайте також: На Таврійському напрямку росіяни зменшили активність авіації та артилерії - Тарнавський

За його словами, на Авдіївському напрямку наші захисники продовжують стримування ворога, але він, незважаючи на важкі втрати в живій силі, не полишає спроб захопити Авдіївку. Сьогодні наші захисники відбили 15 атак східніше Новобахмутівки, в районах Степового, Авдіївки і Сєверного.

Штупун зауважив, що також фіксуються випадки відмови російських солдатів йти на штурми. За його словами, лісосмуги і узбіччя доріг просто завалені тілами російських солдат.

Крім цього, на Мар’їнському і Новомихайлівському напрямках сьогодні українські військові відбили 14 атак ворога.

Читайте також: На Таврійському напрямку фіксують високу активність ворожої піхоти й артилерії

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку зазначив, що ворог виявляє активність у районі Роботиного. Там також відбито всі атаки під час яких ворог намагався відновити втрачені раніше положення.

Штупун додав, що росіяни використовують менше техніки через погодні умови. Крім того, він зауважив, що наші воїни дуже успішно знищують російську техніку.

«Наразі ворог не застосовує техніку, він просто закидає наші позиції м’ясом», - повідомив він.

Як повідомляв Укрінформ, за оцінками Міністерства оборони Британії, від початку повномасштабного вторгнення росіяни втратили більше 300 тис. військових, проте навіть офіційні особи РФ не знають точну кількість загиблих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-