Загарбники перекидають підрозділи з Бердянського напрямку на північ Донеччини - Андрющенко

Загарбники перекидають підрозділи з Бердянського напрямку на північ Донеччини - Андрющенко

Укрінформ
На Бердянському напрямку фіксують переміщення російських військових в сторону Бахмута. Для підсилення прибули підрозділи кадирівців та військові азійської зовнішності.

Про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Протягом п’ятниці – суботи фіксуємо перекидання підрозділів з Бердянського напрямку через Мангуш / Маріуполь на півдні Донецької області. Перекидання колонами в супроводі військової поліції. Один підрозділ – одна колона (жива сила та БК)», - йдеться у повідомленні.

Серед нового поповнення в підрозділах РФ на узбережжі Маріупольського району фіксують наявність військових азійської зовнішності, які не володіють російською.

«Вночі прибуло посилення Росгвардії з числа кадирівців. Попередньо вони розміщуються на території ММК ім. Ілліча», - додав Андрющенко.

Читайте також: В окупованих селах навколо Маріуполя загарбники проводять «зачистки» населення - Андрющенко

Таким чином, як зазначив радник мера, основна тенденція в перекиданні саме підкріплення зберігається щодо населених пунктів Мар’їнка, Авдіївка, Бахмут, тобто північ Донецької області. Судячи з переміщення боєздатності, принаймні частково, на цьому напрямку російські війська підтримуються не просто мобілізованими з таборів, але й з інших ділянок фронту. У той самий час активно накопичуються чергові резерви в таборах підготовки в Маріупольському районі.

Як повідомляв Укрінформ, в кінці листопадаросійські загарбники через Маріуполь перекидали великі колони військової технікиу бік Новоазовська.

Фото ілюстративне, Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-