ЗСУ за добу знищили на Таврійському напрямку 639 загарбників, ще чотирьох взяли в полон

ЗСУ за добу знищили на Таврійському напрямку 639 загарбників, ще чотирьох взяли в полон

Укрінформ
У районі Авдіївки російські війська збільшили свою активність. Водночас Сили оборони за добу знищили на Таврійському напрямку 639 окупантів, ще четверо здалися в полон.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ворог минулої доби значно збільшив активність. Задіює бронетехніку. На Таврійському напрямку завдав 17 авіаударів, 4 ракетних удари, провів 56 бойових зіткнень та здійснив 1006 артобстрілів. Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 639 осіб. Ще 4 окупанти здалися в полон», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Тарнавського, також знищено 48 одиниць військової техніки ворога. Зокрема, 4 танки, 7 ББМ, 4 артилерійських системи, 22 БпЛА, 9 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки та ще 1 важливий об’єкт ворога. Ще 33 одиниці техніки пошкоджено.

Читайте також: ППО вночі знищила 21 дрон-камікадзе та дві керовані авіаційні ракети

Крім того, підкреслив командувач, триває наступальна операція Сил оборони на Мелітопольському напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 29 листопада 2023 року ліквідували близько 327 тисяч 580 російських загарбників, при цьому 1140 - за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-