На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України

На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України

Укрінформ
На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук із Житомира.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов.

«Загинув Артем Сачук – випускник Державного університету «Житомирська політехніка» за спеціальністю «Облік і аудит» (27.11.1984 – 26.11.2023)… У Артема багато професійних регалій та здобутків. Він досяг успіхів у бізнесі, керував Агенцією регіонального розвитку Житомирської області, працював в Офісі реформ Кабінету Міністрів України, був віцепрезидентом Федерації шахів України. Артем Сачук співпрацював як стейкхолдер з Житомирською політехнікою, брав участь у розвитку університетських освітніх програм, завжди мав свою думку і сміливо її висловлював, був небайдужим до життя університету», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сачук приєднався до лав ЗСУ у березні 2022 року. Він був нагороджений медаллю «За військову службу Україні» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Як повідомляв Укрінформ, на російсько-українській війні загинув шахіст, суддя і тренер з Житомира Роман Хитрич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-