Залужний, Умєров і Клименко доповіли Президенту про роботу ВЛК і військкоматів

Залужний, Умєров і Клименко доповіли Президенту про роботу ВЛК і військкоматів

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко і начальник Генштабу Сергій Шаптала під час засідання Ставки Головнокомандувача у п’ятницю доповіли президенту про роботу військово-лікарських комісій і військоматів.

Як передає Укрінформ, про це зазначив у своєму відеозверненні президент Володимир Зеленський.

Відео: ОП

“...окрему увагу приділили ситуації з роботою ВЛК та військкоматів. Те, про що говорять солдати, те, про що говорять командири, має бути вирішене. Сьогодні щодо цього були перші доповіді і Головкома Залужного, і міністра оборони Умєрова, міністра внутрішніх справ Клименка, міністра охорони здоровʼя Ляшка, начальника Генштабу Шаптали. Я очікую більш змістовного опрацювання кожного з таких питань – і урядом, і військовими – і конкретних пропозицій щодо державних рішень”, - сказав він.

Читайте також: Зеленський - про засідання Ставки: Воїни і суспільство очікують справедливих відповідей

За словами Президента, значна частина засідання Ставки була присвячена питанням мобілізації і демобілізації, ротацій у Збройних Силах України, питанню щодо строковиків, які були призвані на службу до початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача 24 листопада обговорювалося питання мобілізації, демобілізації, ТЦК, ВЛК, ротації і строкової служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-