СтратКом ЗСУ підтверджує удар по бригаді російських морпіхів під час святкових заходів

СтратКом ЗСУ підтверджує удар по бригаді російських морпіхів під час святкових заходів

Укрінформ
Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача Збройних сил України підтвердило удар по скупченню російських загарбників зі складу 810-ї бригади морської піхоти.

Як передає Укрінформ, про це СтратКом ЗСУ повідомляє у Телеграмі.

«Нещодавно Сили оборони України успішно нанесли вогневе ураження по скупченню російських окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти», - ідеться в повідомленні.

За повідомленнями російської сторони, в момент удару загарбники зібрались для відзначення так званого Дня російського артилериста.

У СтратКомі зауважили, що «Сили оборони України оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх».

Російські пропагандисти стверджують, що влучним ударом були знищені одночасно кілька десятків загарбників, близько сотні отримали тяжкі поранення, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Загарбники пишуть про великі втрати від «прильоту» на концерті в «ДНР» - журналіст

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада командир групи аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберт Бровді з позивним «Мадяр» заявив про відплату росіянам за удар по 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді на Запоріжжі.

Бровді поінформував, що відплата сталася у неділю, 19 листопада, в момент нагородження. При цьому місце нагородження на узліссі було ретельно підготовлене та замасковане росіянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-