Пам'яті поліцейського Івана Бережника

Пам'яті поліцейського Івана Бережника

Хвилина мовчання
Укрінформ
З 2014 року боронив державу на Донеччині

Поліцейський Іван Бережник (позивний «Директор») загинув 25 червня 2022 року на бойовому чергуванні під час оборони Авдіївки. Йому було 45 років.

Іван із 2014 року разом із побратимами з батальйону «Січ» брав активну участь у боротьбі проти росіян у Донецькій області.

Окрім того, чоловік був учасником Революції Гідності - на Майдані Незалежності у столиці отримав поранення. Потім Іван пішов добровольцем до "Карпатської Січі", служив і у Нацгвардії.

З 2015 року працював у полку поліції особливого призначення «Київ». Іван завжди був на передовій, захищаючи Україну від РФ. 

Із початком повномасштабної війни поліцейський разом із колегами відправилися до Авдіївки, де тримали оборону міста. 25 червня минулого року Іван перебував на бойовому чергуванні, і зненацька розпочався російський ракетний обстріл. Чоловік отримав поранення, несумісні з життям.

Церемонія прощання з Іваном Бережником пройшла 27 червня 2022 року у його рідному селищі Дубове Закарпатської області.

Без найріднішої людини залишився брат поліцейського.

За словами колег, Івана ніколи не лякали небезпека та труднощі, і він завжди був готовий вислухати, допомогти, підтримати іншу людину.

«Він завжди заповзято ставився до виконання своїх службових обов’язків і ніколи не включав «задню» перед задачами, які були перед ним поставлені. Іван був справжнім поліцейським, справжнім патріотом своєї країни та назавжди залишиться у пам’яті нашого підрозділу», - сказав його товариш по службі з позивним «Агроном».

Як заявили друзі, Іван любив свою роботу і був хорошою, чудовою людиною та добродушним товаришем.

«Він був дуже відповідальним, практичним, хазяйновитим чоловіком, із ним завжди можна було порадитися. Ми втратили чудового козака і щирого українця. Його не вистачатиме», - зазначили вони.

Вічна пам'ять Герою!

Фото: Нацполіція, zakarpatpost.net, mukachevo.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-