Голова ДПСУ на передовій обговорив із бійцями потреби в озброєнні

Голова ДПСУ на передовій обговорив із бійцями потреби в озброєнні

Фото, відео
Укрінформ
Голова ДПСУ Сергій Дейнеко з робочою поїздкою відвідав підрозділи Держприкордонслужби, які виконують бойові завдання на Авдіївському, Бахмутському та Лиманському напрямках.

Про це йдеться на сайті ДПСУ, передає Укрінформ.

На місцях разом із керівником Східного регіонального управління та командирами підрозділів голова ДПСУ розглянув подальші дії прикордонників на всіх напрямках, а також підвищення їх ефективності з протидії ворогу.

Детально обговорювалася ситуація на ділянках, які утримують підрозділи Державної прикордонної служби України, та як саме і якими силами діє противник.

Військовослужбовці відмічали, що ворог всіляко намагається проводити штурмові дії, в тому числі з залученням техніки, здійснює масовані обстріли позицій, проте українські захисники дають гідну відповідь.

Читайте також: Зеленський на Херсонщині провів нараду з прикордонниками

«Від Вашої стійкості та мужності залежить ситуація на фронті та, без перебільшення, подальша доля нашої держави. Прикордонна служба сьогодні стала значно міцнішою. За час війни ми практично пройшли шлях від бійця з автоматом до новітніх зразків озброєння, артилерії, реактивної артилерії. Ми й надалі робитимемо все необхідне, щоб прикордонники були забезпечені всім необхідним та мали всі можливості протистояти ворогу», – відзначив Голова Держприкордонслужби.

Дейнеко побував на позиціях підрозділів Краматорського, Харківського, Могилів-Подільського та Житомирського прикордонних загонів. У кожному з підрозділів детально обговорювався стан забезпечення, найважливіші потреби для нарощення обороноспроможності та ефективного виконання завдань. Окрема увага приділялася взаємодії з усіма складовими Сил оборони України.

Дейнеко подякував прикордонникам за професіоналізм.

Читайте також: Прикордонники на Сватівському напрямку відбили штурм, ворог відступив із втратами

«Від себе особисто, від Міністра внутрішніх справ, від Президента України хочу подякувати Вам за героїзм, за те, що Ви сьогодні тут виконуєте найважливішу задачу – бороните нашу землю, стримуєте російського агресора. Мужність прикордонників зараз бачить все українське суспільство, і це завдяки Вам та усім прикордонним підрозділам, які воюють на передовій», – зазначив очільник відомства.

Він наголосив, що Україна обов’язково переможе, а також відзначив військовослужбовців, вручивши їм державні нагороди та відомчі відзнаки.

Як повідомлялось, днями прикордонники на Сватівському напрямку відбили штурм ворога та знищили десять загарбників.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-