Ворог намагається підвищити градус напруги перед похолоданням - ОК «Південь»

Ворог намагається підвищити градус напруги перед похолоданням - ОК «Південь»

Укрінформ
Ворог намагається підвищити градус напруги перед загрозою обстрілу української енергосистеми.

Про це керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Спостерігаємо підготовку тактичної авіації, в тому числі випробовування, які вони проводять з дозаправкою у повітрі. Вони всіма силами намагаються підвищити градус напруження перед відповідним етапом похолодання і загрози обстрілу енергосистеми», - сказала вона.

Гуменюк вважає, що РФ використовуючи довготривалі польоти МіГів намагаються приспати нашу пильність, десь вплинути таким чином на свідомість громадян. «Я вважаю, що треба дослухатись до тривог і розуміти, що військові у своїй справі розуміються», - підкреслила вона.

Читайте також: ППО вночі знищила 9 із 10 ворожих дронів-камікадзе

Гуменюк також повідомила, що в Чорному морі вже немає потужного шторму, тому росіяни вивели фрегат з 8 ракетами готовими до застосування. Зараз море помірне і фрегат може витримувати таку погоду, додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, за словами керівниці об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, росіяни накопичили вже понад 800 ракет для енергетичного терору України.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-