Партизани розвідали ворожу військову базу у Донецькій області

Партизани розвідали ворожу військову базу у Донецькій області

Фото
Укрінформ
Українські партизани розвідали російську військову базу в тимчасово окупованому місті Мангуш Донецької області. На ній є склад із пальним, як мінімум, 10 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ, командний пункт та штаб.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наші агенти у складі ВС РФ розповіли нам, що в місті Мангуш Донецької області знаходиться російська військова база. На ній знаходиться склад з пальним, як мінімум, 10 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ, командний пункт і штаб", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що "АТЕШ" продовжує вербувати російських військовослужбовців.

Читайте також: У Джанкой прибула нова партія мобілізованих - партизани

"Велика кількість солдатів ЗС РФ невдоволена злочинною війною в Україні і готова нам допомогти", - поінформували партизани.

Партизани розвідали військову базу загарбників у Донецькій області / Фото: АТЕШ

На тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Донецьку, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника. Також на окупованих територіях діють українські партизани.

Раніше Укрінформ повідомляв, що в окупованому Донецьку зафіксували вибух у будівлі «республіканського центру», де загарбники займалися підготовкою військових операторів дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-