Втрати росіян в Авдіївці вже більші, ніж у Вугледарі та Бахмуті - Барабаш

Втрати росіян в Авдіївці вже більші, ніж у Вугледарі та Бахмуті - Барабаш

Ексклюзив
Укрінформ
Наразі втрати росіян в Авдіївці вже перевищили їхні втрати і у Вугледарі, і у Бахмуті - це мінімум три-чотири тисячі полеглих та сім-вісім тисяч поранених військових. Втрати техніки – понад 400 одиниць.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, відповідаючи на питання про втрати загарбників.

«Це однозначно кілька тисяч загиблих, мінімум три-чотири тисячі. Ну і поранених там уже точно сім-вісім тисяч. Багато хто каже, що втрати ворога на Авдіївському напрямку вже перевищили його втрати й у Вугледарі, й у Бахмуті», - сказав начальник Авдіївської МВА.

Він зазначив, що втрати по кількості військової техніки російської армії на Авдіївському напрямку називають різні, але він вважає, що вони перевищують 400 одиниць.

Читайте також: Росіяни активізувалися під Авдіївкою - Сили оборони

«Щодо техніки, цифри (втрат – ред.) називають різні. Одні кажуть, що вони втратили більше 200 одиниць техніки, інші – що понад 400. Я більше схильний до другого варіанту. Адже тільки за першу добу цього загострення, 10 жовтня, коли вони пішли, їхало майже 100 одиниць техніки і близько 60 з неї було знищено. Вони йшли колонами, під час першої хвилі багато техніки знищено», - пояснив Барабаш.

Як повідомлялося, російські загарбники з 10 жовтня 2023 року постійно атакують місто Авдіївку на Донеччині і за всяку ціну намагаються захопити це місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-