Спецпризначенці СБУ отримали термінали Starlink від фонду «Повернись живим»

Спецпризначенці СБУ отримали термінали Starlink від фонду «Повернись живим»

Фото
Укрінформ
Фонд «Повернись живим» спрямував понад 18,6 млн грн донатів на придбання додаткових терміналів зв’язку для спецпризначенців Служби безпеки України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

«Кожна спецоперація, яку готують і проводять бійці Центру спеціальних операції «А» Служби безпеки на передовій чи в тилу ворога, вимагає не тільки зброї для ураження, а й якісного зв’язку. Тож фонд «Повернись живим» спрямував понад 18,6 млн грн донатів, зібраних українцями, на придбання додаткових систем зв’язку для спецпризначенців СБУ», - ідеться у повідомленні.

Зокрема, волонтери передали бійцям термінали Starlink, захищені ліцензійні радіостанції з кабелями програмування до них та автомобільні радіостанції.

«Все отримане обладнання воїни СБУ використають за призначенням – щоб знищувати ще більше окупантів та їхньої військової техніки! Дякуємо кожному українцю, хто долучається і допомагає нашим захисникам!», - наголосили у Службі безпеки України.

Читайте також: Новий рекорд: спецпризначенці СБУ за ніч уразили 20 ворожих цілей

Як повідомляв Укрінформ, бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони отримали шість бортів БПЛА «Лелека-100» загальною вартістю майже 9 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-