Таврійський напрямок: ворог за добу втратив 413 осіб та 12 одиниць техніки

Таврійський напрямок: ворог за добу втратив 413 осіб та 12 одиниць техніки

Укрінформ
Упродовж минулої доби Сили оборони на Таврійському напрямку ліквідували 413 окупантів та знищили 12 одиниць ворожої техніки.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Таврійському напрямку ворог завдав 8 авіаударів, 56 ударів дронами, провів 42 бойових зіткнення та здійснив 826 артобстрілів. Наші воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ "Таврія" протягом доби виконали 1039 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 413 осіб. 1 окупант здався в полон», - повідомив Тарнавський.

Читайте також: Сили оборони знищили російську станцію РЕБ «Поле-21»

Як зазначається, також знищено 12 одиниць військової техніки, зокрема, 1 танк, 4 ББМ, 2 артсистеми, 3 БпЛА, 2 автомобілі та 3 склади боєприпасів.

За інформацією Тарнавського, наступальна операція на Мелітопольському напрямку триває.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 5 листопада 2023 року ліквідували близько 305 тисяч 090 російських загарбників, з них 990 осіб - за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-