На Таврійському напрямку росіяни продовжують тактику «м’ясних штурмів» - Сили оборони

На Таврійському напрямку росіяни продовжують тактику «м’ясних штурмів» - Сили оборони

Укрінформ
Російські загарбники на Таврійському напрямку продовжують застосовувати тактику «м’ясних штурмів» та бережуть свою техніку.

Про це речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«На Таврійському напрямку за минулу добу ворог завдав вісім авіаційних ударів та 26 артобстрілів. Також відбулося 42 бойові зіткнення, більшість з яких — поблизу Мар’їнки. Варто сказати, що ворог продовжує тактику «м’ясних штурмів» та береже свою техніку», - зазначив Штупун.

Читайте також: На фронті за добу - 82 боєзіткнення, авіація ЗСУ завдала чотири удари по ворогу

За його словами, на Мелітопольському напрямку триває наступальна операція. Українські артилеристи для забезпечення штурмових дій протягом минулої доби виконали понад 1100 вогневих завдань. «Загалом у зоні відповідальності нашого угруповання окупанти втратили 413 осіб, 12 одиниць військової техніки. Окрім цього, ми знищили три польові склади з боєприпасами», — додав речник.

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, протягом минулої доби, 4 листопада, на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Авіація Сил оборони завдала 4 удари по ворогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-