На Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону - Тарнавський

На Авдіївському напрямку українські воїни стійко тримають оборону - Тарнавський

Укрінформ
Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали понад 380 осіб та 32 одиниці військової техніки. Українські воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

«Загалом, на Таврійському напрямку ворог завдав 37 авіаударів, провів 39 бойових зіткнень та здійснив 1112 артобстрілів», - поінформував Тарнавський.

Він заявив, що українські воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Безуспішними були наступальні дії ворога в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського.

Читайте також: Під Авдіївкою бійці ССО «підсмажили» російський танк «Прорив»

За інформацією командувача, підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 1146 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 381 особа. 5 загарбників здалися в полон.

Крім того, знищено 32 одиниці військової техніки. Зокрема, 2 танки, 4 ББМ, 5 артсистем, 1 ПТРК, 14 БпЛА, 9 автомобілів та 4 одиниці спецтехніки.

«Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку», - заявив Тарнавський.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 1 листопада 2023 року ліквідували близько 301 тисячі 490 російських загарбників, і за минулу добу - ще 680 осіб.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-