Під час нічної атаки ворог робив акцент на Полтавській області - Ігнат

Під час нічної атаки ворог робив акцент на Полтавській області - Ігнат

Укрінформ
Під час нічної атаки по території України російські загарбники робили акцент на Полтавській області.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Специфічного нічного не було, лише збільшилась кількість засобів ураження – це безпілотники ударного типу Shahed-136/131. У більшості регіонів України дійсно була оголошена тривога, великий акцент атаки був саме на Полтавську область, атакували в кілька хвиль. Виходили дрони групами, потім розділялись поштучно і фактично пролітали аж до західних регіонів, кілька дронів було навіть на заході України», - повідомив Ігнат.

Відео: Телемарафон "Єдині Новини"
Читайте також: Росіяни атакували дронами нафтопереробний завод у Кременчуці, є влучання

Він зазначив, що у жовтні кількість обстрілів України була нижчою, ніж у вересні, однак застеріг від несерйозного ставлення до загроз. Також Ігнат наголосив на необхідності підсилювати зенітні ракетні підрозділи для захисту інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 1 листопада російські війська завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах України, застосувавши ударні безпілотники типу “Shahed-136/131” та керовану авіаційну ракету Х-59.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-