Ворог використовує аеродром у Мелітополі для гвинтокрилів та як військову базу - мер

Ворог використовує аеродром у Мелітополі для гвинтокрилів та як військову базу - мер

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Запорізької області ворог використовує аеродроми для своїх гвинтокрилів, техніки та розміщення особового складу.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Окупанти продовжують використовувати наш мелітопольський аеродром. Здебільшого вони його використовують для гвинтокрилів та своєї військової бази. Вони зберігають там як боєприпаси, так і військову техніку, і своє "гарматне м'ясо". Саме тому ми час від часу чуємо про "бавовну" у Мелітополі та на мелітопольському аеродромі, і саме тому ми бачимо, що ліквідація ворога там також відбувається", - сказав Федоров.

Читайте також: У Мелітополі підірвали автівку з загарбниками-мародерами

Також, за його словами, загарбники використовують аеродроми і в глибоку тилу, наприклад, в тимчасово окупованому Криму.

В той же час, додав Федоров, Азовське узбережжя ворог використовує як свою "перевалочну базу", а в Кирилівці, Приазовському, Приморському, Генічеську влаштовують тренувальні бази і логістичні центри, аби потім масово переправляти на Запорізьку лінію фронту своє озброєння.

Читайте також: Наєв назвав кількість бойових літаків, які Росія тримає у Білорусі

Раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Токмаку вчора з 17:00 до 22:00 було чути кілька вибухів. Що саме було знищено у ворога, поки не повідомляється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-