Ворог завдав удару по Куп’янську, троє поранених

Ворог завдав удару по Куп’янську, троє поранених

Укрінформ
Російська армія зранку 22 жовтня здійснила обстріл Куп'янська Харківської області, поранені три людини.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Сьогодні близько 7:00 ранку ворог обстріляв місто Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, зазнали поранення троє людей. Дівчина 15 років та жінка 63 років госпіталізовані у важкому стані. Хлопець 17 років – в стані середньої тяжкості”, - зазначив Синєгубов.

За його словами, вчора близько 22:15 війська РФ завдали ракетного удару із ЗРК С-300 по терміналу Нової пошти у смт Коротич Харківського району. Будівля терміналу зруйнована, сталася пожежа. Загинули шестеро людей. 16 людей зазнали поранення. Двоє з них перебувають у вкрай важкому стані, шестеро - у важкому, решта – у стані середньої тяжкості та легкому.

Читайте також: «Нова пошта» оголосила жалобу за загиблими на Харківщині працівниками

Як зазначив голова ОВА, минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Зокрема під обстрілами перебували Першотравневе, Синьківка і Дворічна Куп'янського району, Борова Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району та інші населені пункти.

Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили більше 14 га території Харківщини і знешкодили 91 вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: На місці влучання по терміналу «Нової пошти» під Харковом знайшли уламки С-300

На Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. За минулу добу українські захисники відбили 15 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки. Просування у ворога немає, підкреслив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби були зафіксовані вісім пусків ракет С-300 із Бєлгородської області РФ і тимчасово захопленої території Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-