Росіяни стягують на Мар'їнський напрямок нові підрозділи й техніку - ЗСУ

Росіяни стягують на Мар'їнський напрямок нові підрозділи й техніку - ЗСУ

Укрінформ
На Сході України точаться запеклі бої. Зокрема, на Мар'їнський напрямок росіяни стягують нові підрозділи й техніку та продовжують безуспішні штурми. Мета російських загарбників – повністю захопити Луганську та Донецьку області.

Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун 24 Каналу, передає Укрінформ.

"Мар'їнка – це фактично тил до Вугледара, де свого часу елітні війська країни-агресорки втратили значну кількість живою сили й техніки, намагаючись прорватися у місто. У Мар'їнку ворог б'ється ще з 2014 року. Впродовж минулої доби біля Мар'їнки було зафіксовано 11 атак. Зокрема, російські війська здійснили невдалу атаку по околицях Мар'їнки та Новомихайлівки. Зараз щодня фіксуємо атаки", зауважив Штупун. Мета російських загарбників – повністю захопити Луганську та Донецьку області", - сказав речник.

Читайте також: На фронті за добу - 38 боєзіткнень, авіація ЗСУ завдала 13 ударів по ворогу

Він повідомив, що окупанти женуть на Мар'їнський напрямок мотострільців і підрозділи "Шторм-Z". Якщо проводити аналогію з Другою світовою війною, то "Шторм-Z" – це щось подібне на штрафбат, пояснив він.

Як повідомлялось, українські захисники за тиждень знищили п'ять батальйонів живої сили ворога та 13 артдивізіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-