Росіяни авіабомбами вдарили по Авдіївському коксохіму

Росіяни авіабомбами вдарили по Авдіївському коксохіму

Відео
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники авіабомбами завдали удару по Авдіївському коксохімічному заводу, горять залишки нафталіну.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив народний депутат Муса Магомедов, який раніше був гендиректором Авдіївського коксохімічного заводу. Він опублікував відповідне відео.

«Миротворці»…продовжують знищувати промисловість Донбасу. Щойно ці потвори авіабомбами завдали удару по АКХЗ, горять скрубера цеху уловлювання», - написав Магомедов.

Він припустив, що загарбники знову будуть брехати, що «потрапили по БК (боєкомплектам – ред.), яких на території заводу ніколи не було».

Читайте також: Військові РФ обстрілюють район багатоповерхівок в Авдіївці, є влучання у магазин – депутат

У свою чергу начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш уточнив, що одна з ворожих ракет влучила на заводі в склад зберігання нафталіну, наразі горять його залишки, повідомляє Суспільне Донбас.

За словами Барабаша, постраждалих немає.

Як повідомлялося, Донеччина і зокрема місто Авдіївка постійно перебувають під обстрілами з боку російських військ, ворог кожного дня убиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, промислові підприємства, інфраструктурні цивільні об'єкти у регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-