На Харківщині Сили оборони витіснили ворожу групу за межі України

На Харківщині Сили оборони витіснили ворожу групу за межі України

Укрінформ
У Куп'янському районі Харківської області на одній із ділянок кордону прикордонники бригади «Сталевий кордон» разом з бійцями Збройних сил витіснили російських загарбників за межі України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«У Куп’янському районі наземна та повітряна розвідки бригади «Сталевий кордон» виявили спроби росіян укріпитися. Будуючи лінію фортифікацій на російській стороні, загарбники проникнули на територію України та почали зводити укріплення поблизу кордону», - ідеться у повідомленні.

Розвідники вирахували час, коли на спостережному пункті та біля нього на українській території перебували близько 15 загарбників, та спільно з бійцями однієї з танкових бригад спланували спільні заходи з витіснення ворога за межі державного кордону.

Читайте також: Авіація Сил оборони минулого тижня завдала 76 ударів по районах зосередження ворога — Генштаб

Кількох загарбників ліквідували прикордонні снайпери, а коли військові РФ почали тікати з території України, українські захисники відкрили вогонь із танків та мінометів.

Як повідомляв Укрінформ, українські Сили оборони з 24 лютого 2022 року по 25 вересня 2023 року ліквідували близько 276 тисяч 270 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-