Голова ДПСУ проінспектував роботу мобільного госпіталю на передовій

Голова ДПСУ проінспектував роботу мобільного госпіталю на передовій

Фото, відео
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко відвідав один із мобільних польових госпіталів на передовій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

"Під час перебування на позиціях прикордонників на сході України голова Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Дейнеко приділив особливу увагу питанню медичної евакуації та проінспектував роботу мобільного шпиталю Держприкордонслужби. Цей медичний підрозділ прикордонного відомства неодноразово доводив свою ефективність у відносно мирний час, беручи на себе виклики, які несли пандемії. Сьогодні медики лікувального закладу працюють в безпосередній близькості від лінії фронту і рятують життя та здоров’я життя захисників", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, очільник прикордонного відомства особисто перевірив забезпеченість шпиталю, поспілкувався з колективом про навантаження на медперсонал, визначив пріоритетні напрями подальшого посилення та розвитку підрозділу.

Читайте також: Сирський нагородив прикордонників відзнаками за звільнення Кліщіївки

«Хочу подякувати вам за ту місію, яку ви виконуєте – рятуєте життя наших захисників і захисниць. Повірте, розумію це з власного досвіду, тому що в 2014-му році саме наші медики врятували моє життя. Зараз є розуміння всього, що потрібно, будемо працювати над тим, щоб додати штат, людей, техніки, щоб вам було комфортніше працювати тут і від вашого перевантаження не страждала якість надання медичної допомоги нашим пораненим героям», – сказав у спілкуванні з лікарями прикордонного шпиталю Дейнеко.

Голова Держприкордонслужби вручив медикам нагороди та побажав наснаги в історичній та доленосній боротьбі українського народу за своє майбутнє.

Читайте також: Прикордонники отримали від благодійників 120 тепловізорів на ₴10 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, Дейнеко відвідав підрозділи прикордонників, які виконують бойові завдання на Авдіївському, Мар`їнському та Куп`янсько-Лиманському напрямках.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-