Як мобільні групи збивали вночі російські дрони на Одещині

Як мобільні групи збивали вночі російські дрони на Одещині

Відео
Укрінформ
Командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував мобільним вогневим групам Сил оборони за бойову роботу під час нічної ворожої атаки в Одеській області.

Як передає Укрінформ, про це Олещук написав у Телеграмі й оприлюднив відповідне відео.

Командувач зауважив, що «під час нічної атаки на Одещині збито більше трьох десятків ударних дронів! За цією цифрою – титанічна праця українських захисників».

Відео: Телеграм-канал командувача Повітряних Сил ЗСУ Миколи Олещука

Особливо він відзначив бойову роботу мобільних вогневих груп.

«З кожним днем їх влучність зростає, з кожним бойовим донесенням маємо більший відсоток збиття ударних БпЛА засобами мобільних вогневих груп усіх Сил оборони», - наголосив Олещук.

Читайте також: Україна може завоювати перевагу в повітрі - Олещук

За його словами, «це дозволяє раціонально використовувати протиповітряне озброєння та боєкомплект, відповідно до типу повітряних цілей».

«Простими словами, Повітряні Сили не витрачають дефіцитні зенітні керовані ракети на «шахеди», а бережуть їх для російських літаків, вертольотів та крилатих ракет. Дякую за роботу», - додав Олещук.

Як повідомляв Укрінформ, протягом 4,5 годин вночі 13 вересня ворог атакував Одещину ударними дронами. Вкотре цілив по цивільній інфраструктурі Подунав'я. Сили ППО збили 32 «шахеди».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-