Росія атакує Україну «свіжовипущеним» озброєнням – Скібіцький

Росія атакує Україну «свіжовипущеним» озброєнням – Скібіцький

Укрінформ
У серпні російська армія завдавала ударів по Україні ракетним озброєнням, випущеним у третьому кварталі поточного року.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький під час зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES), цитує Інтерфакс-Україна.

"Минулого року вони (росіяни – ред.) повністю перевели економіку на військовий лад. Оборонно-промисловий комплекс сьогодні намагається наростити свої зусилля з випуску, як вони називають, високотехнологічних видів озброєння. І ми бачимо, що ті ж удари, які зараз наносяться, особливо починаючи з травня місяця, те, що випускається на їхніх підприємствах, одразу йде до війська, і одразу застосовується по нашій державі.

Те ж саме – ракетні удари в серпні місяці, а ракетне озброєння було випущено в третьому кварталі цього року", - зазначив він.

У ГУР наголосили, що для припинення атак необхідно нейтралізувати випуск продукції, яка застосовується для військових цілей.

Читайте також: Сили ППО знищили понад 20 безпілотників під час нічної атаки на столицю

"Тут ми працюємо разом із міжнародною спільнотою, тому що є багато аспектів. Це і міжнародні санкції щодо поставок відповідних вживаних комплектуючих елементів та перекриття всіх каналів поставок через інші країни, а також нанесення ударів, знищення підприємств, які виробляють смертоносне озброєння", – наголосив Скібіцький.

Як повідомляв Укрінформ, голова української розвідки Кирило Буданов заявив, що контрнаступ України проти російських загарбників триватиме і після настання холодної та вологої погоди, навіть якщо боротися стане важче.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-