ППО збила над Одещиною та Миколаївщиною 16 із 20 ворожих дронів

ППО збила над Одещиною та Миколаївщиною 16 із 20 ворожих дронів

Укрінформ
Вночі 8 вересня сили протиповітряної оборони  знищили 16 із 20 ворожих дронів Shahed-136/131 у межах Одеської та Миколаївської областей.

Про це Повітряні сили ЗСУ повідомляють у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Уночі 8 вересня 2023 року противник атакував Одещину групами ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” з південно-східного та південного напрямків (Приморсько-Ахтарськ – рф, мис Чауда – ТОТ, Крим). Усього зафіксовано пуски 20 “шахедів” у напрямку Одещини”, - зазначається у повідомленні.

При цьому уточнюється, що до відбиття удару застосовано зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи Повітряних Сил, протиповітряну оборону інших складових Сил оборони України.

Читайте також: Росіяни завдали ракетного удару по Сумах - постраждав приватний сектор

“В результаті бойової роботи знищено 16 “Shahed-136/131” у межах Одеської та Миколаївської областей”, - наголошується у повідомленні.

Пізніше начальник  Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім уточнив, що на території регіону сили протиповітряної оборони знищили два ворожі ударні дрони типу Shahed-136/131.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські загарбники напередодні ввечері вкотре запустили дронів-камікадзе на територію України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-