«Українська бронетехніка»  цьогоріч вже поставила Силам оборони понад 600 мінометів

«Українська бронетехніка» цьогоріч вже поставила Силам оборони понад 600 мінометів

Фото
Укрінформ
ТОВ "Українська бронетехніка" повністю відновило виробництво мінометів різних калібрів і лише цього року вже поставило Силам оборони України понад 600 одиниць.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці "Української бронетехніки" у Фейсбуці.

"З початку повномасштабного вторгнення частина наших виробничих потужностей на сході країни була захоплена ворогом. Ми знайшли спосіб відновити виробничі цикли, провести кваліфікаційні випробування та запустити на релокованих майданчиках виробництво мінометів калібрів 60 мм, 82 мм та 120 мм", - заявив генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас.

За його словами, "Українська бронетехніка" на сьогодні не тільки відновила, але й значно наростила, порівняно з довоєнним періодом, обсяги виробництва такої потрібної українській армії артилерійської зброї. Ми постачаємо ці вироби різним силовим відомствам, як за державне фінансування, так і за кошти волонтерських організацій".

Читайте також: ЗСУ прийняли на озброєння чергові зразки іноземної зброї

"Українська бронетехніка" постійно перебуває на зв’язку з військовими, які експлуатують міномети нашого виробництва. "Саме для них ми розробили прості відеоінструкції щодо використання мінометів", - зазначив гендиректор.

Як повідомляв Укрінформ, в Україну доправили перші тисячі 122-міліметрових осколково-фугасних артилерійських пострілів із повним зарядом, які виробляються у партнерстві з одним із боєприпасних холдингів Східної Європи.

Фото: Українська бронетехніка, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-