Юсов пояснив, чому саме на «Москва-сіті» націлені дрони невідомого походження

Юсов пояснив, чому саме на «Москва-сіті» націлені дрони невідомого походження

Укрінформ
«Шляхетні невідомі літаючі об’єкти» спрямовуються виключно на ті об’єкти і установи, які безпосередньо залучені до геноцидної війни сучасної РФ проти України.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов відповідаючи на питання чому саме на «Москва-сіті» націлені БПЛА невідомого походження, передає кореспондент Укрінформу.

Читайте також: РФ знову атакували безпілотники: повідомляють про пошкоджені будинки та авто

«Тобто, це ті місця, де розташовуються відповідні спецслужби, офіси, міністерства, інші установи, які задіяні у реалізації, плануванні, контролі здійснення цієї війни», - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, наскільки часті прильоти по російській території позначаються на настроях росіян, Юсов заявив, що подібні дії носять багатоплановий характер і впливають одразу на кілька процесів.

За його словами, тут, окрім безпосередньо цілей і військових результатів цих операцій, йдеться і про громадські настрої, і про інформаційний ефект від цих дій.

Читайте також: У Держдепі заявили, що не підтримують атаки дронами на Москву, але Україна сама вирішує, як захищатися

«А це – і позиції рашистів на міжнародному ринку озброєнь, і багато інших чинників, у тому числі, і авторитет Путіна перед його імовірними союзниками або державами, які ще підтримують контакти з ним. Даруйте, наскільки серйозно можна ставитися до диктатора, який навіть у столиці не може проконтролювати ситуацію і захистити її небо?», - сказав представник ГУР.

Як повідомлялося, в день Українського Прапора у столиці держави-агресорки знову лунають вибухи, а в аеропортах Москви введений план «Килим».

Учора вночі росію знову атакували безпілотники. Тоді повідомляли про пошкоджені будинки та автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-