Росіяни атакували Кривий Ріг ракетою «Іскандер» - пошкоджені понад 50 будинків

Росіяни атакували Кривий Ріг ракетою «Іскандер» - пошкоджені понад 50 будинків

Укрінформ
Російські військові на світанку у вівторок випустили по Кривому Рогу ракету "Іскандер". Пошкоджено 55 приватних будинків.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Сьогодні близько 5.30 країна-терорист атакувала наше місто балістичною ракетою «Іскандер». За уточненою інформацією, внаслідок ракетного удару пошкоджено 55 приватних будинків, 15 господарських споруд, у 24 багатоповерхових будинках частково вибиті вікна. Також пошкоджено будівлю школи та вищого навчального закладу, декілька об’єктів комунальних підприємств та транспортної інфраструктури", - написав Вілкул.

Зазначається, що в результаті удару були знеструмлені понад 45 тисяч абонентів. Декілька лікарень одразу перейшли на роботу на генераторах. Водопровідна система також перейшла на генератори. Завдяки оперативній роботі всіх служб електропостачання було відновлено у максимально короткі терміни ще зранку. Роботи з ліквідації наслідків тривають - залучені бригади комунальних підприємств, управителів, надана вся необхідна техніка.

Одразу після російської ракетної атаки розгорнуто два штаби з видачі будматеріалів та оформлення документів на отримання матеріальної допомоги від міста. За сьогодні прийнято понад 40 заяв на грошову допомогу – виплати, які залежно від наслідків визначать комісії, розпочнуться одразу після отримання всіх необхідних документів. Також були видані будматеріали для першочергових робіт для 50 приватних домоволодінь.

Читайте також: Росіяни обстріляли Сумщину з міномета і гранатомета - поранені четверо цивільних

Як повідомлялось, постраждав чоловік 1953 року народження, він зазнав легких поранень. Крім того, на місці вісьмом людям була надана спеціалістами психологічна допомога.

Упродовж дня у Нікопольському районі вдень окупанти обстріляли з важкої артилерії Нікополь та Марганецьку громаду. Пошкоджено приватне підприємство та житловий будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-