Росіяни на світанку завдали ракетного удару по Кривому Рогу, пошкоджена енергоінфраструктура

Росіяни на світанку завдали ракетного удару по Кривому Рогу, пошкоджена енергоінфраструктура

Фото
Укрінформ
Ворожа армія атакувала Кривий Ріг та Синельниківський район Дніпропетровської області. Є руйнування та постраждала людина, пошкоджена енергоінфраструктура.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"Вибух у Кривому Розі пролунав на світанку. Ворог завдав ракетного удару. Попередньо, постраждала 1 людина. Чоловіку надали допомогу, лікуватиметься амбулаторно", - написав він.

Побите житло місцевих – 20 приватних будинків. Пошкоджена лінія електропередач.

Також Синельниківський район вночі російська армія атакувала безпілотником. Поцілила по приватному підприємству. Сталася пожежа. Рятувальники оперативно приборкали вогонь. Минулося без загиблих та поранених.

Ще один удар по району відбувся вранці. Пошкоджена лінія електропередач та інша цивільна інфраструктура. Інформація уточнюється.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що декілька лікарень перейшли на генератори, електропостачання на них уже відновлено. Водопровідна система також перейшла на генератори, зараз здійснюється перезапуск електрикою. На зараз частково знеструмлено кілька вулиць та ліній електротранспорту. Працюють усі служби. Починається видача тарпауліну, плівки, ОСБ та прийом заяв на матеріальну допомогу з міського бюджету.

Читайте також: Ворог вночі атакував Запоріжжя, пошкодженні чотири багатоповерхівки

Як повідомлялося, у Кривому Розі під час повітряної тривоги пролунав вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-