Росія готує курсантів-розвідників для організації диверсій в Україні – ЦНС

Росія готує курсантів-розвідників для організації диверсій в Україні – ЦНС

Укрінформ
«Молоде» поповнення російських розвідувальних та спеціальних частин «обкатують» на вбивстві цивільного населення України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Центр національного спротиву.

«За даними місцевого підпілля, в Курській та Брянській областях до кордону з Україною прибувають підрозділи з різних частин спецназу та розвідки. Характер дій новоприбулих груп вказує, що це здебільшого навчальні роти, які відпрацьовують тренувальні завдання та складають іспити в прикордонні Сумської та Чернігівської областей», - ідеться в повідомленні.

Також напередодні в район Глушково до складу ЗС РФ прибула навчальна рота 607-го центру спеціального призначення Росгвардії (Желєзноводськ).

Читайте також: Росія створює нове військове формування на півдні України - британська розвідка

Відповідний центр сформований у 2018 році шляхом об’єднання 17-го загону спеціального призначення «Авангард» (колишній «Едельвейс») та 242-го окремого розвідувального батальйону (Зеленокумськ).

Як раніше повідомляв ЦНС, з серпня курсанти льотних училищ РФ проводять практичні стрільби з вертольотів некерованими ракетами по громадах Сумської області. При цьому у зв’язку з низьким професійним рівнем частина ракет поцілила по об’єктах на території країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-