На Таврійському напрямку ЗСУ за добу знищили 27 одиниць ворожої техніки  - Тарнавський

На Таврійському напрямку ЗСУ за добу знищили 27 одиниць ворожої техніки - Тарнавський

Укрінформ
На Таврійському напрямку Сили оборони України за добу знищили 27 одиниць військової техніки росіян і шість складів боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

“Загалом, протягом минулої доби ворог 16 разів атакував наші позиції та здійснив 626 обстрілів, наніс 15 авіаударів. Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1 248 вогневих завдань”, - зазначив Тарнавський.

Він повідомив, що втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими становили 232 особи (загиблі - 79, поранені — 153). Також знищені 27 одиниць військової техніки росіян: шість танків, шість ББМ, вісім артилерійських систем та мінометів, РСЗВ, ПТРК, СПГ, БпЛА, дві одиниці автомобільної та одну одиницю спеціальної техніки.

Читайте також: На Бахмутському напрямку за допомогою FPV-дрона підбили ворожий танк

Також були знищені шість складів боєприпасів і командно-спостережний пункт.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 20 серпня 2023 року ліквідували близько 257 тисяч 470 російських загарбників, при цьому за минулу добу - ще 460 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-