Гуменюк: Якщо ми поцілили по мостах - поцілимо і по понтонах

Гуменюк: Якщо ми поцілили по мостах - поцілимо і по понтонах

Укрінформ
Загарбники намагаються відновити роботу Чонгарського та Генічеського мостів, влаштовують там понтонні переправи, але це їм не допоможе.

Про це заявила начальник об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

"Мости суттєво пошкоджені, але окупанти намагаються їх відремонтувати, запустити там транспортне сполучення, рекламують навіть запуск автобусного маршруту. Але це стосується виключно легкового автомобільного транспорту, бо проходження важкої військової техніки і перевезення боєприпасів вони (мости - ред.) не витримають. Саме тому окупанти намагаються влаштовувати там понтонні переправи. Але вони мають усвідомлювати, що якщо ми поцілили по стаціонарних мостах, так само поцілимо і по понтонах", - сказала Гуменюк.

Читайте також: Юсов – про «бавовну» в Криму: Почуємо не тільки про Чонгарський міст

Вона додала, що робота з відбудови Чонгарського та Генічеського мостів просувається повільно, і це значно ускладнює логістику. Для постачання боєприпасів і техніки у ворога залишається тільки траса М17 через Армянськ.

Як повідомлялося, сили оборони України 29 липня завдали успішного удару по Чонгарському мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-