Загарбники на лівобережжі Херсонщини підриваються на власних мінах - ОК «Південь»

Загарбники на лівобережжі Херсонщини підриваються на власних мінах - ОК «Південь»

Укрінформ
Російські підрозділи на лівобережній частині Херсонської області натикаються на власні міни, які залишились після підриву Каховської ГЕС.

Про це повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

«На лівому березі вони (окупанти - ред.) ще не можуть оговтатись після наслідків тієї катастрофи, яку самі створили. Вони не впорядкували мінні поля, вони зараз потерпають від нашої контрбатарейної боротьби, ми потужно їх вибиваємо ... глибше в тил, для того щоб вони припинили обстріли мирного населення правого берега. Ті вогневі позиції, які їм вдалося розгорнути на лівому березі, - дуже часто вони самі ж і підриваються на тих мінах, які не змогли знайти після великої води, і перший рубіж оборони, який вони вибудували для себе, стає для них останнім», - сказала Гуменюк.

Читайте також: Ворог за добу 48 разів обстріляв Херсонщину - випустив понад 200 снарядів

Вона зазначила, що на цьому напрямку Сили оборони щодня знищують від 30 до 70 окупантів, також триває робота щодо знищення річкової флотилії ворога.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 6 червня російські війська підірвали греблю Каховської ГЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-