У ГУР заявили, що дії Росії не мають стратегічного військового характеру

У ГУР заявили, що дії Росії не мають стратегічного військового характеру

Укрінформ
Операції, які проводить Росія, не мають стратегічного військового характеру.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький у коментарі виданню Financial Times, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ГУР.

«Нинішні дії армії держави-агресора на фронті позбавлені ознак стратегії. Операції, які здійснює росія, не мають стратегічного військового характеру, це лише локалізовані напади», ― зазначив Скібіцький.

За його словами, після півторарічної широкомасштабної агресії РФ усе ще намагається досягти завдання-мінімуму ― вийти на адмінкордони Донеччини.

Представник ГУР зауважив, що Куп’янський напрямок залишається одним із місць, де росіяни не перебувають у статичній обороні, а намагаються атакувати.

Читайте також: Допомога Кремлю з боку Пхеньяна навряд чи вплине на перебіг бойових дій – ГУР

«Успіху тут московити не мають, але Кремль не полишає спроб досягти бодай мінімальних цілей розпочатої ним війни. Тим часом Сили безпеки й оборони України продовжують наступ на декількох ділянках фронту», - наголосив він.

Як повідомлялося, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що на сході ворог перегруповується та відновлює втрачені в боях сили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-