Росія знову намагається накопичити запаси далекобійної зброї - розвідка

Росія знову намагається накопичити запаси далекобійної зброї - розвідка

Укрінформ
Росія знову намагається накопичити запаси далекобійного озброєння, аби продовжувати ракетний терор.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю Obozrevatel, відповідаючи на питання, чи змінилась тактика обстрілів з боку РФ, передає Укрінформ.

"Зараз в Росії знову намагаються накопичити запаси далекобійного озброєння, аби продовжувати ракетний терор", - сказав Скібіцький.

За його словами, загалом на сьогодні зміна тактики росіян полягає в тому, що вони комбінують різні типи озброєнь під час повітряних атак, але кількість ракет в одній хвилі удару зменшилась. "Також росіяни імітують пуски, використовують фальш-цілі, проводять розвідку, в тому числі й космічну", - додав представник ГУР.

Він підкреслив, що росіяни прагнуть виявити прогалини, щоб обійти нашу систему ППО, або ж уразити наші комплекси для захисту загроз із повітря.

Читайте також: Росія модернізувала ракети Х-22 й «Онікс» - ГУР

Як повідомлялось, через Каспійське море з Тегерана до Москви йде дедалі більше можливих вантажів зі зброєю. Експерти вважають, що цей маршрут використовується для перевезення безпілотників, куль і мінометних снарядів, які Росія закуповує для війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-