Історія протистояння Пригожина і Шойгу не закінчилася – ГУР

Історія протистояння Пригожина і Шойгу не закінчилася – ГУР

Укрінформ
Історія протистояння керівника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина і міністра оборони РФ Сергія Шойгу ще не закінчилася.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов, передає кореспондент Укрінформу.

«Нічого ще не закінчилося, і історія Пригожин – Шойгу теж не закінчилася. А те, що Герасимов останнім часом намагається імітувати активність, показувати, що він живий, молодий, бадьорий і так далі - це теж свідчить про те, що він боїться і що є за що переживати у плані свого майбутнього», - сказав він.

Читайте також: У Росії «Вагнер» і далі вербує найманців попри заяви Пригожина - росЗМІ

Окремо Юсов заявив, що можливість повернення російського генерала Сергія Суровікіна на фронт не виключається.

Відповідаючи на питання про невдоволення російських офіцерів начальником Генштабу ЗС РФ Валерієм Герасимовим, представник ГУР зазначив, що (у РФ – ред.) у стратегічному плані є розуміння, що ідея з нападом на Україну була абсолютно ідіотською і що жодних цілей так званої СВО росіяни не досягли, що означає, що там будуть шукати крайніх, «цапів-відбувайлів».

Читайте також: За «панікерство» у відставку відправили командувача 58-ї армії РФ, яка воює на Запоріжжі

«І кадрові (російські – ред.) військові, звичайно, вже починають розуміти, що саме їх готують до цієї ролі. Їм це не подобається, тому вони намагаються якось відбиватися, огризатися, поки що у такий тихий кулуарний спосіб», - сказав він.

Як повідомлялося, 10 травня у ГУР заявили, що публічні суперечки між Шойгу, Герасимовим і Пригожиним свідчать, що вони між собою визначають винних у поразці війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-