У районі Кримського мосту пролунали вибухи

У районі Кримського мосту пролунали вибухи

Фото, відео
Укрінформ
У районі Кримського мосту було чутно декілька гучних вибухів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передає Укрінформ.

"Місцеві жителі вказують, що чули гучний вибух у районі населеного пункту Яковенково. Повідомляється, що, можливо, місце події поряд із Кримським мостом", - пишуть ЗМІ окупантів.

Тим часом так званий "глава" громадського руху "Ми разом із Росією", пропагандист та колаборант Володимир Рогов заявив про те, що на мосту вже вдруге лунають вибухи. Наразі підсвічування на мосту вимкнено, в'їзди та виїзди перекриті.

Як повідомлялося, сьогодні вночі надводні дрони-камікадзе атакували російський десантний корабель «Оленегорський горняк», який базувався у місті Новоросійськ (РФ). Попри те, що міноборони Росії запевняло у відбитті цієї атаки, вранці з'явилися кадри із буксируванням «Оленегорського горняка», який явно отримав пробоїну. Росії довелося запроваджувати тимчасову заборону руху суден у порту Новоросійська.

Читайте також: З’явилися супутникові знімки підбитого корабля РФ у порту Новоросійська

17 липня цього року Кремль заявив про зупинку дії "зернової угоди". Також Росія оголосила про відкликання гарантій безпеки судноплавства в рамках Чорноморської зернової ініціативи. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що своїми діями РФ зриває домовленості з Туреччиною та ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-