Український наступ: нацгвардійці просунулись на 650 метрів углиб оборони росіян

Український наступ: нацгвардійці просунулись на 650 метрів углиб оборони росіян

Укрінформ
Підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Національної гвардії просунулися на 650 метрів в глиб оборони ворога і закріпились на зайнятому рубежі.

Як передає Укрінформ, про це Нацгвардія України повідомляє у Телеграмі.

"Підрозділи однієї з бригад оперативного призначення Нацгвардії просунулися на близько 650 метрів в глиб оборони противника, на півтора кілометра по фронту та закріпилися на зайнятому рубежі", - ідеться у повідомленні.

На цьому напрямку гвардійці продовжували наступальні дії у складі ударних угруповань.

Читайте також: Наступ триває на Бердянському та Мелітопольському напрямках, біля Авдіївки ЗСУ рухаються вперед

На Маріїнському та Бердянському напрямках сили та засоби Нацгвардії утримують рубежі оборони, не даючи ворогу досягти позитивного результату.

На Куп'янському напрямку сили та засоби Нацгвардії надійно утримують займані рубежі, а підрозділи спеціального призначення продовжують ведення аеророзвідки.

У прикордонних районах Сумської області нацгвардійці здійснюють заходи з метою завчасного викриття намірів ворожих ДРГ та недопущення їх діяльності на нашій території.

Читайте також: Сили оборони знищили на Лиманському напрямку пункт аеророзвідки росіян

На Херсонському напрямку підрозділи Нацгвардії продовжують виконувати заходи з гуманітарного розмінування, стабілізаційні дії та виконують інші завдання для підтримки дій Сил оборони.

Як повідомляв Укрінформ, на Бердянському та Мелітопольському напрямках триває наступальна операція Сил оборони, на Авдіївському, Марїнському — оборонна. Щодоби окупанти втрачають 2-3 роти, за останню добу також було знищено 6 складів боєприпасів ворога.

Фото: Нацгвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-