На окупованій Луганщині з моргів не встигають вивозити  тіла загарбників - ОВА

На окупованій Луганщині з моргів не встигають вивозити тіла загарбників - ОВА

Укрінформ
У російських військ на тимчасово окупованій території Луганщини значно зросли втрати, внаслідок чого місцеві морги виявилися переповнені.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У підрозділах окупаційних військ значно збільшилась кількість втрат. Тіла загиблих росіян фізично не встигають вивозити з місцевих моргів. Така ситуація останнім часом сталася у Сватовому, де відповідний заклад переповнено вже тиждень, про що свідчить трупний запах навколо», - зазначив Лисогор.

Водночас у Старобільську, за його словами, загарбники примусово перевели значну частину персоналу з лікарень до своїх військових шпиталів для надання допомоги пораненим окупантам. Через це бракує медиків для лікування місцевих жителів.

Читайте також: Зі знищеного готелю у Бердянську вантажівками вивозили тіла російських військових - Генштаб ЗСУ

Очільник ОВА додав, що загарбники не припиняють артилерійський тиск, завдаючи ударів по позиціях українських військ і по території сіл поблизу лінії фронту. Невське і Білогорівка щодоби перебувають під вогнем гармат, «Градів» та мінометів.

«Атакує ворог і з повітря. Вчора завдано удару по Білогорівці, а також по селах Донеччини, які розташовані поряд з адмінмежею з Луганщиною», - зазначив Лисогор.

Як повідомляв Укрінформ, у морг окупованого Первомайська на Луганщині привезли 109 тіл російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-