Росіяни виробляють десятки «Калібрів» на місяць - розвідка

Росіяни виробляють десятки «Калібрів» на місяць - розвідка

Єдині новини
Укрінформ
На місяць росіяни виробляють десятки крилатих ракет типу «Калібр».

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає кореспондент Укрінформу.

«Калібрів» - виготовляють десятки. Щодо іншого виду озброєння - наприклад, «Кинджали», «Іскандери» - значно менші показники, так, одиниці», - зазначив він.

Щодо ракет класу «Іскандер» Юсов заявив, що у РФ наразі налагоджено виробництво і росіяни намагаються його збільшувати.

«Але… фактично все, що зараз виробляється, одразу випускається російськими терористами по Україні після певних пауз, які потрібні для накопичення і підготовки до наступних терористичних ударів», - зазначив представник ГУР.

За його словами, важливо, що РФ позиціонує себе як держава, яка хоче бути лідером на ринку озброєнь і з продажу озброєнь.

«І звичайно, що ці інциденти («прильоти» по Москві – ред.), коли путінський режим не може захистити навіть ключові моменти з точки зору перспективи бізнесу для продажу російських озброєнь – це не дуже оптимістично для них», - сказав він.

За словами представника ГУР, у Росії будується альтернативна картинка, яка все більше і більше відрізняється від реальності. «Безумовно, це починають відзначати і окремі групи, у тому числі достатньо впливові, і на території самої РФ», - вважає він.

Читайте також: росія виробляє до 150 танків на рік, але має тисячі старих для ремонту - Бадрак

Юсов додав, що у Росії режим звертає увагу тільки на «думку мешканців Москви, столичного регіону і Пітера. На все інше режиму абсолютно начхати».

Як повідомлялося, у Москві і Підмосков'ї в ніч на 30 липня пролунали вибухи. Попередньо, російську столицю атакували невідомі безпілотники, в передмісті працювало ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-