Ворог понад 30 разів обстріляв з артилерії Вугледар та скинув дві авіабомби на Нью-Йорк

Ворог понад 30 разів обстріляв з артилерії Вугледар та скинув дві авіабомби на Нью-Йорк

Фото
Укрінформ
Російські загарбники на Донеччині 31 раз обстріляли з артилерії місто Вугледар та скинули дві авіабомби на селище Нью-Йорк.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«На Волноваському напрямку росіяни 31 раз обстріляли з артилерії Вугледар, під вогнем Пречистівка… На Горлівському напрямку ворог скинув дві авіабомби на Нью-Йорк — пошкоджено дев’ять будинків і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджено два будинки», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку одна людина загинула, і двох було поранено в Авдіївці. Також зафіксовано обстріли Красногорівки Мар'їнської громади та Курахового.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено два будинки, зруйновано фельдшерський пункт у Переїзному. Пошкоджено вісім будинків у Ямполі Лиманської громади, констатував Кириленко.

Читайте також: Армія РФ вчора обстріляла Новоосинове на Харківщині, п’ятеро поранених

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 27 липня, вбили одного жителя Донеччини, ще трьох поранили.

Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Фото: Телеграм Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-