Росіяни зранку обстріляли з «Градів» і артилерії Авдіївку

Росіяни зранку обстріляли з «Градів» і артилерії Авдіївку

Фото
Укрінформ
Російські загарбники зранку обстріляли з «Градів» і артилерії Авдіївку на Донеччині, де завдали удару двома ракетами по коксохімічному заводу (АКХЗ).

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«На Донецькому напрямку пошкоджено 2 будинки у Кураховому. Зранку росіяни обстріляли Авдіївку з “Градів” і артилерії та завдали удару двома ракетами по Авдіївському КХЗ», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Мар'їнській громаді поранені дві людини: у Красногорівці і Новомихайлівці; одна людина поранена в Соловйовому Очеретинської громади.

На Горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Нью-Йорку пошкоджено 12 будинків, п’ять у Торецьку, один у Залізному. У Часовоярській громаді пошкоджено п’ять будинків. одна людина поранена у Васюківці Соледарської громади. У Білокузьминівці Костянтинівської громади пошкоджено будинок.

За словами Кириленка, на Лисичанському напрямку загарбниками пошкоджено будинок у Сіверську і два будинки у Торському Лиманської громади.

Читайте також: Росіяни атакували Херсонщину з артилерії, «Градів» та авіації — 40 обстрілів за добу

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 26 липня, вбили одного жителя Донеччини, ще дев’ятьох поранили.

Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-