На Харківщину росіяни вночі скинули авіабомбу - загинула людина, четверо поранені

На Харківщину росіяни вночі скинули авіабомбу - загинула людина, четверо поранені

Фото
Укрінформ
Уночі росіяни завдали удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт. Ківшарівка Куп'янського району, загинула жінка, ще чотири людини постраждало.

Про це в Фейсбуці повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Минулої ночі ворог завдав удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп'янського району. Зафіксовано влучання поруч з 5-поверховим житловим будинком. Будинок пошкоджено, в одній з квартир обвалилася стіна. Також пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок", - йдеться в повідомленні.

На жаль, загинула жінка 74 років. Постраждали жінки 35-ти, 81-го та 71-го років та 74-річний чоловік, стан середній.

Крім того, зафіксовано влучання ракетою С-300 у нежитлову будівлю у смт Великий Бурлук Куп'янського району. Будівля зазнала пошкоджень, сталася пожежа.

Читайте також: Росіяни атакували Херсонщину з артилерії, «Градів» та авіації — 40 обстрілів за добу

Протягом минулої доби російські загарбники з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Сталися лісові пожежі, у с. Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У с. Перовське мінометним обстрілом пошкоджено об‘єкт критичної інфраструктури. Без постраждалих.

Читайте також: Загарбники за добу вбили одного та поранили дев'ятьох жителів Донеччини

Як повідомлялося, у Куп'янському районі на Харківщині тривають важкі бої. Ворог намагається прорвати оборону та завдає обстрілів по цивільній інфраструктурі.

Фото: Синєгубов/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-